Brouwerij | Hertog Jan |
Locatie | Arcen |
Brouwers | Micha, Luke, |
Frequentie | Elk kwartaal |
Sinds | 2021 |
Experimenteren. In onze brouwerij zijn we er altijd mee bezig. Ingrediënten proeven, nieuwe technieken proberen, smaken creëren. En toch brengen we deze bijzondere bieren maar zelden naar buiten. Daar hebben we verandering in gebracht. Sinds december 2021 is onze Proeftuin geopend en mogen onze testbieren geproefd worden door onbevangen bierliefhebbers die ook wel van een experiment houden.
De hoeveelheid hop is cruciaal voor de bitterheid van het bier
Smaakbelevingen creëren. Dat doen we dagelijks. We brainstormen over verrassende ingrediënten. We spelen met onze eigen versie van een bier uit een bekende categorie. En soms blazen we oude recepten nieuw leven in. Wat er in de toekomst te proeven valt, weten we zelf ook nog niet precies. We kunnen wel verklappen dat we elk kwartaal een hoogwaardige innovatie voor je klaar hebben staan. Met een abonnement op de Proeftuin komt ons nieuwe werk rechtstreeks naar je toe.
Op zoek naar de smaakvolste grondstoffen
We verrassen. De creaties uit onze Proeftuin zijn vernieuwend, maar altijd passend bij Hertog Jan. Tijdens het experimenteren blijven we natuurlijk onze kritische zelf. Je kunt de bieren zien als prototypes: ze hebben potentieel, maar we horen graag eerst van onze abonnees wat ze ervan vinden. Smaken verschillen, maar wie weet brengen we één van de bieren in de toekomst wel op de markt.
In gesprek met liefhebbers doen we inspiratie op
We verrassen. De creaties uit onze Proeftuin zijn vernieuwend, maar altijd passend bij Hertog Jan. Tijdens het experimenteren blijven we natuurlijk onze kritische zelf. Je kunt de bieren zien als prototypes: ze hebben potentieel, maar we horen graag eerst van onze abonnees wat ze ervan vinden. Smaken verschillen, maar wie weet brengen we één van de bieren in de toekomst wel op de markt.
Samen blijven we zorgvuldig en kritisch